UAKinogo.com

Дікінсон (2019 — 2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дікінсон (2019 — 2021)

Дікінсон (2019 — 2021)

Дивитися онлайн Дікінсон серіал

Дивитися онлайн «Дікінсон» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (16 705 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Дікінсон (2019 — 2021)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дікінсон - це американський комедійний серіал, створений Аленою Сміт. Серіал розповідає про життя і творчість Емілі Дікінсон, молодої поетеси XIX століття, яка бунтувала проти суворих норм суспільства, статі і родини. Серіал використовує сучасний сленг і музику, щоб показати внутрішній світ головної героїні.

У головній ролі Емілі Дікінсон знялася Хейлі Стайнфелд, яка також є виконавчим продюсером серіалу. До інших акторів, які знялися у серіалі, належать Джейн Краковскі як мати Емілі, Тобі Хасс як батько Емілі, Адриан Енскоу як брат Емілі Остин, Анна Баришников як сестра Емілі Лавиния, Елла Хант як подруга і коханка Емілі Сью Гилберт та інші. У деяких епізодах також з’являються в гостях відомі актори і музиканти, такі як Вандза Сайкс, Джон Малкович, Зоша Мамет, Ник Кролль та Уїз Кхалифа.

Серіал вийшов на стриминговому сервісі Apple TV+ у листопаді 2019 року. У сiчнi 2020 року серiал був продовжений на другий сезон, який стартував у сiчнi 2021 року. У жовтнi 2020 року серiал був продовжений на третiй сезон, який почався у листопадi 2021 року. Третiй сезон став останнiм для серiалу.