UAKinogo.com

Соколине око (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Соколине око (2021)

Соколине око (2021)

Дивитися онлайн Соколине око серіал

Дивитися онлайн «Соколине око» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (181 640 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Соколине око (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Соколине око» - це серіал за мотивами супергероя Marvel Comics Соколине око, у центрі якого - пригоди юної Месниці Кейт Бішоп (Хейлі Стайнфелд), яка взяла на себе роль Месника Клінта Бартона (Джеремі Реннер). Фільм є частиною четвертої фази Кінематографічної всесвіту Marvel.

Дія фільму відбувається після подій «Месники: Завершення» (2019), коли Клінт Бартон готовий піти у відставку та повернутися до своєї родини. Але спершу він повинен знайти собі відповідну заміну та передати свою лук та стріли. Випадково він зустрічається з Кейт Бішоп, яка мріє стати супергероєм та захищати людей. Вони стають напарниками та разом займаються розслідуванням злочинного заговору.

Фільм «Соколине око» - це захоплюючий фільм про дружбу, справедливість та супергеройство. Фільм має багато екшену, гумору та посилань на інші фільми КВМ. Фільм також показує новий бік Клінта Бартона та його минуле як Роніна. Фільм також має камео від інших персонажів КВМ, таких як Єлена Белова (Флоренс П’ю) та Майя Лопес (Алақва Кокс).