UAKinogo.com

Русалка (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Русалка (2019)

Русалка (2019)

Дивитися онлайн Русалка фільм

Дивитися онлайн «Русалка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.9 (628 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Русалка (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Русалка" - це загадковий та атмосферний фільм жанру фентезі, розповідає про таємничий світ міфічних створінь та людських почуттів, що змушує глядачів задуматися над сутністю любові та людської природи. Сюжет зосереджується на Томі, молодому глухому чоловіку, який відправляється в село на березі озера, щоб поглибитися в своїх спогадах про свого минулого кохання. Він не знає, що зустріне тут красиву та небезпечну створіння - русалку, яка мешкає в озері та очаровує своїми співами місцевих жителів.

Том і русалка невідомо чому починають відчувати сильні почуття одне до одного, а їхній заборонений роман змінює їхні долі назавжди. Втім, їхнє кохання знаходиться під загрозою, оскільки на русалку полює невблаганний мисливець, що має особисті рахунки з нею. Том повинен робити вибір між любов'ю до міфічної створіння та реальністю свого життя.

"Русалка" - це фільм, що пропонує глядачам незабутнє відчуття казковості та романтики, вивчаючи теми кохання, відданості та наслідків наших виборів. Завдяки прекрасному кінематографічному мистецтву, фільм відтворює атмосферу легенд, міфів та мрій, яка залишить глядачів зачарованими та задумливими.