UAKinogo.com

Не всі вдома (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Не всі вдома (2020)

Не всі вдома (2020)

Дивитися онлайн Не всі вдома фільм

Дивитися онлайн «Не всі вдома» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (924 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Не всі вдома (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Комедія "Не всі вдома" розповідає про Антуана, дбайливого батька та успішного керівника, який опиняється в складній ситуації. Він звик виконувати обов'язки на роботі, але життя навіжує йому сюрприз, коли його дружина і мати четверої дітей раптово вирішує взяти відпустку на десять днів, щоб подбати про себе. Антуан відчайдушно намагається впоратися з домашніми справами, вихованням дітей та роботою, але не все йде так гладко, як він сподівався.

Цей фільм - це весела й водночас серйозна історія про те, як важливо знайти баланс між кар'єрою і сімейним життям, а також про важливість співпраці між членами сім'ї. Він показує силу любові, що об'єднує членів сім'ї та допомагає їм знайти взаєморозуміння та відкрити нові грані своїх взаємин.

Не всі вдома" - це чудова комедія для всієї родини, яка розважить глядачів та надихне їх на перегляд своїх відносин та розуміння справжніх цінностей життя. Фільм підкорює своєю щирістю, гумором та відмінною грою акторів, роблячи його ідеальним варіантом для перегляду у колі сім'ї та друзів.