UAKinogo.com

Вбивство Ніколь Браун Сімпсон (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вбивство Ніколь Браун Сімпсон (2019)

Вбивство Ніколь Браун Сімпсон (2019)

Дивитися онлайн Вбивство Ніколь Браун Сімпсон фільм

Дивитися онлайн «Вбивство Ніколь Браун Сімпсон» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 2.5 (1 779 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вбивство Ніколь Браун Сімпсон (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм заснований на реальних подіях, які сталися 12 червня 1994 року, коли Ніколь Браун Сімпсон та її друг Рональд Голдман були знайдені мертвими у її будинку. За вбивство був звинувачений її колишній чоловік, знаменитий спортсмен та актор О. Джей Сімпсон.

Фільм показує останні дні життя Ніколь з її точки зору. Вона намагається побудувати нове життя після розлучення з О. Джеєм, який продовжує переслідувати та погрожувати їй. Вона також знайомиться з Гленом Роджерсом, який пропонує їй допомогти з ремонтом її будинку.

Фільм пропонує альтернативну версію подій, за якою Глен Роджерс був справжнім вбивцею Ніколь та Рональда. Він був серійним вбивцею, який вбивав жінок по всій країні. Він також стверджував, що О. Джей Сімпсон найняв його для виконання замовного вбивства. Фільм є трилером про жахи, яким довелося пережити Ніколь перед своєю смертю. В головних ролях знялися Мена Сувари, Нік Стал, Тарин Меннінг та Агнес Брукнер.