UAKinogo.com

Загадкове вбивство (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Загадкове вбивство (2019)

Загадкове вбивство (2019)

Дивитися онлайн Загадкове вбивство фільм

Дивитися онлайн «Загадкове вбивство» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (131 696 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Загадкове вбивство (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Загадкове вбивство" (2019) – це весела кримінальна комедія, в якій головні герої, подружжя Нік і Одрі Спітц, опиняються втягнутими в серію таємничих вбивств під час свого європейського відпочинку. Нік – поліцейський з Нью-Йорка, а його дружина Одрі – перукарка, яка давно мріяла про подорож до Європи, щоб забути нудьгу свого повсякденного життя та підняти свої стосунки з чоловіком на новий рівень.

Під час польоту до Європи, вони зустрічають загадкового чарівника, який запрошує їх на свою розкішну яхту, де відбувається ексклюзивна вечірка для багатих та знаменитих. Однак, коли власник яхти й деякі з його гостей починають загинати один за одним, Нік та Одрі опиняються в самому центрі злочинної інтриги та стають головними підозрюваними. Вони повинні об'єднати свої сили та використати свої знання з кримінальних романів та поліцейської роботи, щоб вирішити ці загадкові вбивства та очистити своє ім'я перед законом.

Фільм "Загадкове вбивство" – це захоплюючий і водночас веселий трилер, який тримає глядачів в напруженні до самого кінця. Він поєднує в собі елементи детективу, комедії та романтики.