UAKinogo.com

Дні грому (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дні грому (1990)

Дні грому (1990)

Дивитися онлайн Дні грому фільм

Дивитися онлайн «Дні грому» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (89 876 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дні грому (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є спортивною драмою про кар’єру і кохання гонщика НАСКАР Коула Трикла. Коул - талановитий і амбітний пілот, який має досвід у відкритих колісних гонках. Він отримує пропозицію виступати у серії Кубок НАСКАР від Тіма Даланда - власника автосалону і команди. Даланд парує Коула з легендарним механіком і головним інженером Гаррі Хогге, який побудовує для нього новий автомобіль.

Коул починає свою кар’єру в НАСКАР з труднощами: він не звик до великих і важких машин, не розуміє термінології і не може знайти спільну мову з Гаррі. Він також потрапляє у конфлікт з чемпіоном Рауді Бернсом - агресивним і хитрим суперником. Поступово Коул навчається контролювати свою машину і свої емоції, і починає перемагати на трасах. Він також закохується в доктора Клер Левiкi - нейрохiрурга, яка лiкує його пiсля аварiї.

Коул стає одним з лiдерiв чемпiонату, але його успiхи перериваються через травми i конфлiкти. Вiн потрапляє у жорстку аварiю з Раудi i отримує струс мозку. Вiн повертається до гонок, але страждає вiд страху i невпевненостi. Вiн також розчаровує Гаррi i Клер своїм поводженням i ризиком. Вони намагаються допомогти йому повернутися до своєї форми i вiдновити свою волю до перемоги. Все розв’язується на останньому етапi чемпiонату - Дейтонськiй 500 - де Коул має змагатися не тiльки з Раудi, але i з Рассом Вилером - новим партнером по командi i суперником по коханню.