UAKinogo.com

Русалки (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Русалки (1990)

Русалки (1990)

Дивитися онлайн Русалки фільм

Дивитися онлайн «Русалки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (32 742 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Русалки (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Русалки. Це чуттєва історія про маму та двох дочок, які прагнуть знайти своє місце в житті. Вона - це мама, яка змушена переїжджати з місця на місце через роботу, і яка намагається знайти стабільність для своїх дітей. Він - це старший син, який бореться з власними проблемами і не знає, як знайти своє місце в житті.

Вона - це наймолодша дочка, яка хоче стати русалкою, щоб уникнути проблем реального життя. Але поступово вона зрозуміє, що не можна втікати від проблем, а потрібно навчитися їх вирішувати. А її старша сестра знаходить свою справжню любов і змушена зробити важкий вибір між родиною і коханням.

Це історія про те, як нам потрібні рідні і близькі, щоб знайти своє місце в житті. Фільм "Mermaids" - це історія про те, як ми повинні рости та дорослішати, але залишатися вірними собі та своїм мріям. Дивіться цей фільм і переживіть разом з героями їхні радості і турботи, кохання та пошуки власної ідентичності.