UAKinogo.com

Вампірські війни (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вампірські війни (2019)

Вампірські війни (2019)

Дивитися онлайн Вампірські війни серіал

Дивитися онлайн «Вампірські війни» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (14 118 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Вампірські війни (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Вампірські війни (2019). Це серіал за мотивами однойменної серії книг Джонатана Мейберрі про світ, який потрапляє в хаос через появу вірусу-вампіризму. Вірус активізується внаслідок танення льодовиків і починає перетворювати людей на кровожерливих істот. Серіал розповідає про долю двох друзів, які опиняються по різні боки конфлікту: Лютера Свона - лікаря, який намагається знайти ліки від вірусу, і Майкла Фейна - його найкращого друга, який стає першим вампіром і лідером нової раси.

Серіал показує, як суспільство розколюється на два табори: людей і вампірів. Люди бояться і ненавидять вампірів, які в свою чергу вимагають своїх прав і свободи. Виникає напружена ситуація, яка загрожує перерости у повномасштабну війну. Лютер Свон намагається знайти спосіб зупинити епідемію і врятувати свого друга. Майкл Фейн збирає під своїм прапором інших вампірів і готується до боротьби за своє майбутнє.

Серіал “Вампірські війни” - це захоплюючий трилер про наслідки глобальної катастрофи. Це серіал про те, як люди реагують на небезпеку і зміну умов життя. Це серіал про те, як дружба і любов перевіряються на міцність у складних обставинах.