UAKinogo.com

Пастка-22 (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пастка-22 (2019)

Пастка-22 (2019)

Дивитися онлайн Пастка-22 серіал

Дивитися онлайн «Пастка-22» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (18 182 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Пастка-22 (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

«Пастка-22» - це адаптація знаменитого роману Джозефа Геллера, який описує життя воїнів Повітряних сил США під час Другої світової війни. Головний герой Йосаріан відчайдушно намагається врятувати своє життя, відмовляючись від небезпечних місій, однак йому поставили пастку - «Пастка-22». За цим правилом, якщо військовий хоче бути звільнений з небезпечної місії, це свідчить про його розум і він тому зобов'язаний її виконати.

У серіалі розповідається про різні персонажі, що знаходяться під впливом цього жахливого правила. Вони мусять зіткнутися зі своїми мріями, рішеннями та бажаннями, які неможливо зробити в цьому абсурдному світі війни. На тлі смішних та нелогічних ситуацій війни, серіал дає можливість подивитися на неї з іншого ракурсу. Він показує, що війна - це не просто бійці та бомби, а складний психологічний вимір.

«Пастка-22» - це не просто драма про війну, а складний інтелектуальний трилер. Серіал описує внутрішні битви та конфлікти персонажів, які намагаються знайти своє місце в цьому нелогічному світі. Він досить відверто показує сучасну американську культуру, яка на момент Другої світової війни формувалася.

Якщо ви шукаєте серіал з цікавою історією, незвичайним підходом до війни та захопливими персонажами, то «Пастка-22» є відмінним варіантом для перегляду.