UAKinogo.com

7 жінок і вбивство (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 7 жінок і вбивство (2022)

7 жінок і вбивство (2022)

Дивитися онлайн 7 жінок і вбивство фільм

Дивитися онлайн «7 жінок і вбивство» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (4 111 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «7 жінок і вбивство (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

7 жінок і вбивство (2022) - це історія про сім жінок, які опиняються у маєтку, де вбито голову родини. Кожна з них має свої таємниці, мотиви та алібі. Але хто з них є справжнім вбивцею? І чому він зробив це? Це питання, на яке вони повинні знайти відповідь, перш ніж поліція прибуде на місце злочину.

Фільм є італійським ремейком французької кримінальної комедії 8 жінок (2002). Він поєднує елементи детективу, гумору та музичного. В ролях знялися відомі італійські актриси, такі як Маргерита Бай, Сабріна Імпаччаторе, Микаела Рамаццотті та Орнелла Ваноні. Фільм був знятий для стримінгового сервісу Netflix.

7 donne e un mistero / 7 жінок і вбивство - це фільм для тих, хто любить легкі та розважальні кримінальні комедії. Це фільм про те, як життя може змінитися за один день. Це фільм про те, що іноді правда може бути дуже несподіваною.