UAKinogo.com

Інакше ми розсердимося (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Інакше ми розсердимося (2022)

Інакше ми розсердимося (2022)

Дивитися онлайн Інакше ми розсердимося фільм

Дивитися онлайн «Інакше ми розсердимося» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.1 (983 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Інакше ми розсердимося (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Інакше ми розсердимося - це італійський комедійний бойовик, який є ремейком однойменного фільму 1974 року з Теренсом Гіллом і Бадом Спенсером. Фільм знятий режисером Антоніо Усберго за сценарієм Паоло Фондато і інших. У головних ролях знялися Едоардо Пеше, Алессандро Роха, Алессандра Мастронарді і Крістіан Де Сіка.

Фільм розповідає про двох братів-прийомних, які в дитинстві любили ганяти на пляжному баггі свого батька. Але через сварку вони розлучилися і не бачилися багато років. Коли їх батько помер, вони доводяться, що їх улюблений автомобіль був викрадений невідомими. Вони вирішують забути свої непорозуміння і разом вирушити на пошуки баггі.

По дорозі вони потрапляють у різні пригоди і небезпеки, а також зустрічають старих і нових друзів. Вони також доводяться про таємницю свого походження і про те, хто насправді стоїть за крадіжкою їх автомобіля. Фільм «Інакше ми розсердимося» (2022) доступний до перегляду онлайн на платформі Netflix і може зацікавити шанувальникам оригінальної комедії.