UAKinogo.com

Смерть на Нілі (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Смерть на Нілі (2022)

Смерть на Нілі (2022)

Дивитися онлайн Смерть на Нілі фільм

Дивитися онлайн «Смерть на Нілі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (146 612 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Смерть на Нілі (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Смерть на Нілі (2022) - це детективний трилер про розслідування вбивства на борту розкішного пароплава. Фільм заснований на однойменному романі Агати Крісті і є продовженням фільму Вбивство у Східному експресі (2017). Режисером і головним героєм фільму є Кеннет Брана.

Сюжет фільму розгортається в 1930-х роках. Видатний детектив Еркюль Пуаро вирішує взяти відпустку і відправляється на круїз по Нілу. На борту пароплава він зустрічає багатих і знаменитих пасажирів, серед яких є його старий знайомий Лайнус Саймон Дойл, американський археолог. Дойл нещодавно одружився на прекрасній Лінетт Ріджвей, спадкоємиці великого майна. Але їхнє щастя переривається, коли Лінетт виявляється застреленою у своїй каюті.

Пуаро береться за справу і дізнається, що у Лінетт було багато ворогів і підозрюваних. Вони могли мати різні мотиви: ревнощі, помсту, користь або навіть політичні інтереси. Пуаро повинен розгадати заплутану загадку і знайти злочинця, перш ніж вбивство повториться.