UAKinogo.com

Вбивство у «Східному експресі» (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вбивство у «Східному експресі» (2017)

Вбивство у «Східному експресі» (2017)

Дивитися онлайн Вбивство у «Східному експресі» фільм

Дивитися онлайн «Вбивство у «Східному експресі»» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (258 948 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вбивство у «Східному експресі» (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У 1934 році знаменитий бельгійський детектив Еркюль Пуаро повертається з Єрусалиму до Лондона на розкішному потязі «Східний експрес». По дорозі він зустрічає різноманітних пасажирів першого класу, серед яких є неприємний американський бізнесмен Едвард Ретчетт. Ретчетт просить Пуаро стати його охоронцем, тому що хтось надсилає йому погрозливі листи. Пуаро відмовляється. Уночі потяг застрягає в сніговому заметі, а Ретчетт знаходять убитим у своєму купе. На місці злочину Пуаро виявляє багато слідів і парадоксальних доказів.

Пуаро береться за розслідування вбивства і допитує всіх пасажирів і персонал потяга. Виявляється, що Ретчетт насправді був Джоном Кассетті, гангстером, який викрав і вбив маленьку дитину Дейзі Армстронг. Справа Армстронг стала гучною трагедією, яка призвела до смертей багатьох членів її родини і службовців. Кассетті втік від правосуддя і змінив свою особистість. Пуаро розуміє, що всі пасажири потяга пов’язані з справою Армстронг і мали мотив для помсти Кассетті.

Детективний фильм Murder on the Orient Express / Вбивство у «Східному експресі» (2017) запропонує глядачам захоплюючий сюжет, який заснований на однойменному романi Агати Крiстi. У фильме знялися такие знаменитые акторы як Кеннет Брана (Еркюль Пуаро), Джоннi Депп (Едвард Ретчетт), Пенелопа Крус (Пилар Естрадос), Джудi Денч (Принцеса Драгомирова), Мiшель Пфайффер (Каролiна Габбард) та іншi. Режисером фильму виступив також Кеннет Брана, який також зняв такие фильми як Гамлет (1996) та Тор (2011).