UAKinogo.com

Усі гроші світу (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Усі гроші світу (2017)

Усі гроші світу (2017)

Дивитися онлайн Усі гроші світу фільм

Дивитися онлайн «Усі гроші світу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (85 910 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Усі гроші світу (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Усі гроші світу (2017) - це драматичний трилер, заснований на реальних подіях. Фільм розповідає про викрадення онука найбагатшого людини світу - нафтового магната Джона Пола Гетті. Злочинці вимагають за нього викуп у 17 мільйонів доларів, але Гетті відмовляється платити. Він вважає, що це стане прецедентом для інших спроб шантажу. Тим часом мати зниклого хлопця - Гейл Гетті - намагається знайти спосіб врятувати свою дитину.

Допомогу їй надає екс-агент ЦРУ Флетчер Чейс, який працює на Гетті. Вони починають слідство, яке приводить їх до Італії, де утримують заручника. Там вони стикаються з корупцією, насильством і беззаконням. З кожним днем життя хлопця стає все більш у небезпеці. Чейс і Гейл повинні зробити все можливе, щоб визволити його.

Усі гроші світу (2017) - це захоплюючий фільм про силу любові, справедливості і жертовності. Фільм показує, що гроші не можуть купити все, а навпаки - можуть зруйнувати все. Фільм має чудовий акторський склад, серед якого виділяється Крістофер Пламмер у ролі Джона Пола Гетті. Це фільм для тих, хто любить напружені і емоційні історії.