UAKinogo.com

Павутина ілюзій: Смерть, брехня та інтернет (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Павутина ілюзій: Смерть, брехня та інтернет (2022)

Павутина ілюзій: Смерть, брехня та інтернет (2022)

Дивитися онлайн Павутина ілюзій: Смерть, брехня та інтернет серіал

Дивитися онлайн «Павутина ілюзій: Смерть, брехня та інтернет» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (2 031 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Павутина ілюзій: Смерть, брехня та інтернет (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Павутина ілюзій: Смерть, брехня та інтернет» (2022) - це документальний серіал, який розповідає про людей, які потрапили в темну і скрутну павутину сучасної дезінформації та цифрового обману. Фільм є спільним проектом Netflix і Vox Media Studios.

Головні герої фільму - це жертви та злочинці, які брали участь у різних злочинах, пов’язаних з інтернетом. Вони це геймери, хакери, нацисти, журналісти, політики та інші. Вони розповідають про свої історії, які включають такі явища, як SWATing, фейкові новини, расизм, сексторшен та інші.

Фільм знятий у форматі серіалу для стримингового сервісу Netflix. Режисерами фільму стали Джейсон Карбон, Джейсон Сарлан та інші. У фільмі також знялися Пол Блек, Деніел Ригмаїден, Девін Макгі та інші. Фільм є жахливим і актуальним зображенням того, як інтернет може призвести до насильства та вбивств.