UAKinogo.com

Ідеальна брехня (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ідеальна брехня (2019)

Ідеальна брехня (2019)

Дивитися онлайн Ідеальна брехня фільм

Дивитися онлайн «Ідеальна брехня» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (42 581 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ідеальна брехня (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ідеальна брехня - це фільм детектив, драма, кримінал і трилер, який розповідає про схожинку між двома літніми людьми, які мають свої таємниці і мотиви. Режисер фільму - Біл Кондон, який відомий своїми роботами, такими як «Сутінки. Сага. Розбиття. Частина 2», «Красуня і чудовисько» і «Диво-жінка 1984». Сценарій фільму написаний Джеффрі Хетчером за романом Ніколаса Сірла.

Фільм заснований на історії Роя Кортні (Ієн МакКеллен), професійного шахрая, який знайомиться через інтернет з Бетті Макліш (Гелен Міррен), багатою вдовою, яка шукає товариша по життю. Рой планує обдурити Бетті і заволодіти її статками, але виявляється, що вона не така проста, як здається. У процесі їхнього спілкування виходять на поверхню темні секрети минулого, які загрожують обом. Фільм є грою кота з мишею, де неможливо визначити, хто хто.

Фільм є не тільки захоплюючим і напруженим, але й емоційним і психологічним. Він досліджує теми брехні, маніпуляції, помсти і любові. Він також демонструє чудову гру акторів, які вперше знялися разом на екрані. Гелен Міррен і Ієн МакКеллен створюють непередбачувану хімію між своїми персонажами, яким не можна довіряти. Фільм є оригінальним і захоплюючим твором, який не залишить байдужим жодного глядача.