UAKinogo.com

Білий тигр (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Білий тигр (2021)

Білий тигр (2021)

Дивитися онлайн Білий тигр фільм

Дивитися онлайн «Білий тигр» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (61 220 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Білий тигр (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ось унікальний опис до фільму The White Tiger / Білий тигр (2021):

Фільм розповідає про епічний і чорно-гумористичний шлях Балрама Халваї (Адарш Гоурав) від бідного селянина до успішного підприємця в сучасній Індії. Хитрий і амбітний, наш молодий герой пробивається до посади водія для Ашока (Раджкумар Рао) і Пінкі (Пріянка Чопра Джонас), які щойно повернулися з Америки. Суспільство навчило Балрама бути одним - слугою - тому він робить себе незамінним для своїх багатих господарів. Але після ночі зради він усвідомлює, якими корумпованими методами вони готові зв’язати його і врятувати себе. На межі втрати всього, Балрам повстає проти змовчаної, нерівної системи, щоб піднятися і стати новим видом господаря.

Фільм знятий за однойменним бестселером Аравинда Адиги, який отримав Букерівську премію в 2008 році. Сценаристом і режисером фільму є Рамин Бахрані, який також є одним з продюсерів разом з Мукулом Деорою. Виконавчими продюсерами фільму є Пріянка Чопра Джонас, Прем Аккараджу і Ава Дюверне.

Фільм показує контраст між багатством і бідністю в Індії, а також соціальну несправедливість і корупцію, яким чинять опір головний герой і його друзі. Фільм також має елементи чорного гумору і сатири на індуське суспільство і політику. Фільм отримав позитивну оцінку критиками і був номінований на Оскар за найкращий адаптований сценарій.