UAKinogo.com

Білий шум (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Білий шум (2022)

Білий шум (2022)

Дивитися онлайн Білий шум фільм

Дивитися онлайн «Білий шум» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (34 593 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Білий шум (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кіно Білий шум (2022) - створено за однойменним романом Дона Делілло про сучасне американське суспільство, яке живе в страху перед смертю та технологіями. Головний герой - професор Джек Гледні, який викладає в коледжі курс про Адольфа Гітлера. Він має дружину Бабетту та четверо дітей від різних шлюбів. Їхнє спокійне життя нарушується, коли в містечку стається аварія на залізниці, через яку у повітря потрапляють отруйні хімікати.

Джек і його сім’я евакуюються з міста, але повертаються назад попри небезпеку. Вони починають виявляти симптоми отруєння: головний біль, блювота, тривога. Джек і Бабетта також доводяться до відома, що обидва приховують від одного одного свої секрети: Джек бере участь у експериментальному лікуванні від страху смерті, а Бабетта бере невідому таблетку, яка має зменшити її страх.

White Noise / Білий шум - це фільм про те, як люди намагаються знайти сенс у своєму існуванні в умовах хаосу та невизначеності. Фільм про те, як медіа та технології впливають на наше сприйняття реальності. Багато чого в нашому житті - це лише білий шум, який не несе жодної інформації.