UAKinogo.com

Корупція (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Корупція (2019)

Корупція (2019)

Дивитися онлайн Корупція фільм

Дивитися онлайн «Корупція» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (1 638 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Корупція (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ліам - колишній засуджений, який намагається відновити своє життя після виходу з в’язниці. Він хоче повернути свою дружину і сина, які живуть у захисному притулку. Він також хоче очистити своє ім’я від звинувачень у вбивстві, якого він не скоював.

Але його плани руйнуються, коли він потрапляє у смертельну гру між могутнім злочинцем Кліффордом Каллаганом і корумпованими політиками і поліцейськими. Каллаган контролює будівельний бізнес у Лондоні і має великий вплив на майбутнє Олімпійських ігор 2012 року. Він також має особистий рахунок до Ліама, який свідчив проти нього у суді.

Ліам повинен використати всю свою сміливість і розум, щоб вижити у цьому небезпечному світі корупції і насильства. Він отримує допомогу від свого брата Шона і журналістки Гелен, яка розслідує справу Каллагана. Вони разом намагаються розкрити правду і зробити справедливість.