UAKinogo.com

Службовий обов’язок (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Службовий обов’язок (2019)

Службовий обов’язок (2019)

Дивитися онлайн Службовий обов’язок фільм

Дивитися онлайн «Службовий обов’язок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (8 337 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Службовий обов’язок (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Службовий обов’язок» розповідає про поліцейського Френка Пенні, який випадково вбиває злочинця, що викрав 11-річну доньку начальника поліції. Тепер Френку доведеться знайти дівчинку, перш ніж буде пізно. У цьому йому допоможе блогерка Ава Брукс, яка транслює кожен його крок у своєму онлайн-каналі. Разом вони вступають у смертельну гонитву з часом та з братом вбитого злочинця, який прагне помсти.

Фільм є американським бойовиком режисера Стівена Міллера за сценарієм Джеремі Дрісдейла. У головних ролях знялися Аарон Екгарт, Кортні Ітон, Бенджамін Маккензі та Джанкарло Еспозіто. Фільм має рейтинг R за насильство та мову. Фільм отримав змішані відгуки від критиків та глядачів, які хвалили акторську гру та сюжет, але критикували режисуру та деякі нелогічні моменти.

Фільм «Службовий обов’язок» є напруженим та динамічним трилером, який тримає глядача в напрузі до самого кінця. Фільм показує не тільки боротьбу поліцейського з злочинцями, але й вплив соціальних медіа на сучасне суспільство. Фанатам жанру бойовик фільм сподобається своїми ефектними перестрілками, погонями та несподіваними поворотами сюжету.