UAKinogo.com

Втекти і вціліти (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Втекти і вціліти (2019)

Втекти і вціліти (2019)

Дивитися онлайн Втекти і вціліти фільм

Дивитися онлайн «Втекти і вціліти» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.6 (327 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Втекти і вціліти (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Втекти і вціліти - це австралійсько-еміратський воєнний фільм, який знятий режисером і сценаристом Стормом Ешвудом. Фільм вийшов у 2019 році і розповідає про колишнього солдата, який повертається додому після того, як його товариші загинули у Бірмі. У головних ролях знялися Джош Маконвілл, Бонні Свен, Ріна Овен і Фірасс Дірані.

Фільм розпочинається у 2012 році, коли Сет, єдиний виживший з австралійського загону, який брав участь у бойових діях у Бірмі, повертається до Сиднею. Він страждає від посттравматичного стресового розладу і не може забути про своїх загиблих друзях. Він також намагається налагодити стосунки з Ребеккою, сестрою одного з його товаришів.

Але коли до Сета звертається журналістка Майкла Пеннішоу, яка хоче доведати правду про те, що сталося у Бірмі, він опиняється у складному становищі. Вона показує йому докази того, що його загін був зраджений своїми командирами і що вони стали жертвами політичної гри. Сет мусить вирішити, чи розкрити свою таємницю і покарати винних, чи залишитися мовчазним і спробувати жити далі. Фільм «Втекти і вціліти» (2019) доступний до перегляду онлайн на платформах IMDb і Роттен Томатос.