UAKinogo.com

Спадкоємці 3 (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Спадкоємці 3 (2019)

Спадкоємці 3 (2019)

Дивитися онлайн Спадкоємці 3 фільм

Дивитися онлайн «Спадкоємці 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (12 002 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Спадкоємці 3 (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Спадкоємці 3” - це продовження мюзиклу про дітей знаменитих злодіїв з казок Діснея. Головні герої - Мал, дочка Малефісенти, Джей, син Джафара, Еві, дочка Злої Королеви, і Карлос, син Круели де Віль. Вони живуть у королівстві Авродон і є друзями сина короля Златовлаского і Бель - Бена.

Одного разу Бен робить Мал пропозицію одружитися. Мал радіє цій новині, але також відчуває велику відповідальність. Вона хоче бути гарною королевою і допомогти всім дітям з Острова Забутих. Але її плани порушує поява нового ворога - Одри, дочки Сплячої Красуні. Одра ображена на Бена за те, що він залишив її заради Мал. Вона краде чарівну паличку Феї Добродійки і використовує її для того, щоб помститися.

Одра перетворює всіх жителів Авродону на камені і створює свою армію зомбі. Мал і її друзі повинні зупинити Одру і врятувати свою нову батьківщину. Вони також отримують допомогу від своїх батьків - Малефісенти, Джафара, Злої Королеви і Круели де Віль. Фільм “Спадкоємці 3” - це фільм про те, як сильна любов може перемогти зло. Це фільм про те, як важливо бути собою і не забувати про своє походження.