UAKinogo.com

Спадкоємці 2 (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Спадкоємці 2 (2017)

Спадкоємці 2 (2017)

Дивитися онлайн Спадкоємці 2 фільм

Дивитися онлайн «Спадкоємці 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (12 002 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Спадкоємці 2 (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Спадкоємці 2" (2017) - це продовження захоплюючої музичної пригодницької саги про дітей знаменитих Діснеївських лиходіїв, які отримали шанс на покращення свого життя в королівстві Авророн. В цьому фільмі Мал, дочка Малефісенти, стикається з тиском, пов'язаним з тим, щоб бути королівським наслідником, та повертається на свою батьківщину - загублений острів, щоб знайти себе та своє місце в світі.

На загубленому остріві Мал зустрічається зі своїми старими друзями та ворогами, серед яких є Ума, дочка Урсули, яка прагне помсти за те, що її не запросили до Авророну. Ума планує викрасти королівський трон та знищити мир між дітьми лиходіїв та королівськими нащадками. В результаті, Мал разом з Еві, Джейем та Карлосом, її друзями з Авророну, повинна зібрати всі свої сили, щоб протистояти Умі та її зловмисним планам.

"Спадкоємці 2" - це яскравий та барвистий фільм, що відображає справжній дух молоді та підкреслює значення дружби, віри в себе та вибору власного шляху. Завдяки захоплюючим пісням, динамічному сюжету та прекрасному акторському складу, фільм стає справжнім святом для всіх любителів Діснеївської магії та пригод. "Спадкоємці 2" підійде для сімейного перегляду та подарує глядачам чудові емоції та незабутні враження.