UAKinogo.com

Спадкоємці (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Спадкоємці (2015)

Спадкоємці (2015)

Дивитися онлайн Спадкоємці фільм

Дивитися онлайн «Спадкоємці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (21 431 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Спадкоємці (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Спадкоємці” - це мюзикл про дітей знаменитих злодіїв з казок Діснея. Головні герої - Мал, дочка Малефісенти, Джей, син Джафара, Еві, дочка Злої Королеви, і Карлос, син Круели де Віль. Вони живуть на Острові Забутих, де їх батьки були вигнані королем Златовласком.

Одного разу король Златовлаский оголошує, що він хоче дати шанс дітям злодіїв і запросити їх до свого королівства Авродон. Він обирає чотирьох спадкоємців і надає їм можливість навчатися в престижному коледжі Авродон Преп. Але він не знає, що Малефісента має свій план. Вона хоче, щоб її дочка вкрала чарівну паличку Феї Добродійки і використала її для звільнення злодіїв з Острова Забутих.

Мал і її друзі починають свою місію, але поступово вони починають змінюватися. Вони виявляють у собі доброту і дружбу. Вони також закохуються в дітей героїв Діснея - Бена, сина Златовлаского і Бель, Одри, дочки Сплячої Красуні, Чеда, сина Золушки і Принца Чаруючого, і Дага, сина Доктора і Башмачка. Чи зможуть вони переламати свою злу спадщину і стати справжніми спадкоємцями? Фільм “Спадкоємці” - це фільм про те, як важливо слухати своє серце і робити правильний вибір.