UAKinogo.com

Кішки (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кішки (2019)

Кішки (2019)

Дивитися онлайн Кішки фільм

Дивитися онлайн «Кішки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 2.8 (51 711 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кішки (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Мюзикл "Кішки" (2019) - це екранізація відомого однойменного мюзиклу Ендрю Ллойда Веббера, заснованого на збірці віршів Т. С. Еліота "Старий котячий практик". Фільм переносить глядачів у чарівний світ магічних кішок, які об'єднуються на щорічному балу, щоб змагатися за шанс на нове життя. Особливість цього світу полягає в тому, що кожна кішка має свою унікальну історію, характер та таланти, які вони демонструють на сцені.

Режисер Том Гупер намагається відтворити дух оригінального мюзиклу, використовуючи захоплюючі візуальні ефекти, яскраві костюми та музику, що відразу запам'ятовується. Він збирає зірковий акторський склад, в якому представлені такі знаменитості, як Джуді Денч, Ідріс Ельба, Тейлор Свіфт, Джеймс Корден та Іан МакКеллен. Разом вони втілюють в життя кумедних, загадкових та дивовижних кішок, які виконують запальні танці та незабутні пісні.

Фільм "Кішки" - це сімейна розважальна картина, яка розкриває теми дружби, співпереживання та взаємопідтримки. Це експериментальна кінопрем'єра, яка поєднує традиційний театральний мюзикл з сучасними кінематографічними технологіями.