UAKinogo.com

Вчора (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вчора (2019)

Вчора (2019)

Дивитися онлайн Вчора фільм

Дивитися онлайн «Вчора» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (153 653 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вчора (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Вчора - це чарівна комедія про Джека, музиканта, який мріє про велику кар'єру, але знаходиться в тупику. Коли він потрапляє в аварію на велосипеді та втрачає свідомість, він прокидається в світі, де ніхто крім нього не пам'ятає Бітлз. Знаючи всіх їх пісень на пам'ять, Джек починає використовувати їх у своїй творчості, щоб зробити велику кар'єру.

Це захоплююча історія про музику та любов, яка зачаровує глядачів з першої хвилини. Вона залишить вас з гарним настроєм та почуттям, що навіть найбільші мрії можуть здійснитися. У цьому фільмі ми зустрінемося з чудовими персонажами та прекрасною музикою, яка зможе навіть доторкнутися до душі.

Цей фільм підійде для всіх, хто любить музику та позитивні історії про те, як мрії збуваються. Він вчить нас тому, що навіть найбільші труднощі можуть перетворитися на можливості, якщо ми віримо у себе та свої мрії. Вчора - це чарівна історія, яка залишить вас з посмішкою на обличчі та натхненням в серці.