UAKinogo.com

Холодна кров (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Холодна кров (2019)

Холодна кров (2019)

Дивитися онлайн Холодна кров фільм

Дивитися онлайн «Холодна кров» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.6 (5 059 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Холодна кров (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є бойовиком про Генрі, легендарного найманого вбивцю, який вирішує завершити свою кар’єру і відійти від справ. Він поселяється у віддаленому будиночку на березі озера, де намагається знайти спокій і забути про своє минуле. Але його плани порушує поява Мелодії, молодої жінки, яка потрапила у автокатастрофу.

Генрі вирішує допомогти Мелодії і взяти її до свого будинку. Вони поступово зближуються і розповідають один одному про свої життя. Але Генрі не знає, що Мелодія не та, ким вона себе видає. Вона має свою місію і свою ціль. І ця ціль пов’язана з Генрі.

Фільм є захоплюючим і динамічним розповіддю про зраду і помсту. Фільм показує, як люди можуть бути дволикими і небезпечними, але також мають свої мотиви і обставини. Фільм має багато екшну і стрілянини, а також романтичну лінію. Фільм ставить питання про те, чи можна втекти від свого минулого і чи можна довіряти людям.