UAKinogo.com

Кров і скарб (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кров і скарб (2019)

Кров і скарб (2019)

Дивитися онлайн Кров і скарб серіал

Дивитися онлайн «Кров і скарб» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (5 889 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Кров і скарб (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кров і скарб - це фільм пригодницької драми, який є оригінальним серіалом каналу CBS. Творцями фільму є Меттью Федерман і Стівен Ская, які також є виконавчими продюсерами фільму разом з Тейлором Елмором, Беном Сілверманом, Марком Владеном і Говардом Т. Оуенсом.

Фільм розповідає про Денні Макнамару (Метт Барр) - експерта з антикваріату, який об’єднується з Лексі Вазірі (Софія Пернас) - хитрою злодійкою мистецтва, щоб зловити терориста, який фінансує свої атаки за рахунок краденого антикваріату. Їхня місія приводить їх до різних куточків світу, де вони знаходять стародавні скарби, розкривають історичні таємниці і стикаються з небезпеками.

Фільм є не тільки захоплюючим і динамічним, але й гумористичним і романтичним. Він висвітлює теми дружби, кохання, справедливості і пригод. Він також демонструє чудову гру акторів, які створюють живий образ Денні та Лексі. Джеймс Калліс і Майкл Джеймс Шоу створюють цікавий образ Саймона та Ейдена - двох союзників Денні та Лексі. Одед Фер та Алек Болдвін створюють захоплюючий образ Карима та Рендольфа - двох головних антагоністів фільму. Фільм є оригінальним і захоплюючим твором, який не залишить байдужим жодного любителя пригодницьких драм.