UAKinogo.com

Холодна помста (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Холодна помста (2019)

Холодна помста (2019)

Дивитися онлайн Холодна помста фільм

Дивитися онлайн «Холодна помста» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (69 903 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Холодна помста (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Холодна помста" - це жорсткий бойовик, який змушує глядача тримати на ладоні свої емоції. Він переносить нас у світ міста, де право і справедливість змінюються на жорстокість і безжальність. Це кіно, яке показує, що навіть звичайний людина може піти на все для захисту своєї родини.

Вона - це історія чоловіка, який втратив свого сина через наркотики. Він вирішує помститися тим, хто став причиною його смерті. При цьому він стикається зі світом криміналу, де воно ні на що не здатне помститися. Але його не зупинити, він готовий піти до кінця, щоб знайти правду і захистити свою родину.

Холодна, жорстока і нещадна, це фільм, який залишить вас на грані своїх почуттів. Це кіно, яке показує, що справжнє відчуття гідності та мужності може бути знайдено навіть в найбільш безнадійних ситуаціях. "Холодна помста" - це фільм, який залишить вас з глибокими думками і змусить замислитися над життям та смертю.