UAKinogo.com

Незламна (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Незламна (2019)

Незламна (2019)

Дивитися онлайн Незламна фільм

Дивитися онлайн «Незламна» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.9 (1 679 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Незламна (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Незламна. Харпер - молода фотографка-натуралістка, яка працює у лісі в долині Вататомі. Там вона стає свідком того, як група бандитів жорстоко катує чоловіка. Харпер намагається повідомити про злочин місцевому шерифу, але потрапляє у полон до зловмисників, які везуть її на свою ферму. Там вона зазнає насильства і тортур.

Харпер вдається втекти від своїх кривдників і починає боротьбу за виживання. Вона використовує свої навички і ресурси, щоб знешкодити своїх переслідувачів одного за одним. Але вона також дізнається, що шериф і його помічники - частина заговору, який має на меті захопити долину і знищити її природу.

Фільм "Незламна" - це напружений трилер про силу людського духу і бажання жити. Фільм знятий режисером Тедді Греннаном за його власним сценарієм. У головній ролі знялася Аннабель Декстер-Джонс, а також Брюс Дерн, Ерік Нелсен і Роберт Лонгстрит.