UAKinogo.com

Роберт I Брюс / Роберт – король Шотландії (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Роберт I Брюс / Роберт – король Шотландії (2019)

Роберт I Брюс / Роберт – король Шотландії (2019)

Дивитися онлайн Роберт I Брюс / Роберт – король Шотландії фільм

Дивитися онлайн «Роберт I Брюс / Роберт – король Шотландії» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (4 228 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Роберт I Брюс / Роберт – король Шотландії (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Історичний фільм про Роберта I Брюса, який був королем Шотландії в 1306-1329 роках. Він очолив повстання проти англійського короля Едуарда I, який намагався підкорити Шотландію. Роберт Брюс зазнав багатьох поразок та переслідувань, але не здався та продовжив боротьбу за незалежність своєї країни.

Фільм розповідає про один з найважливіших епізодів життя Роберта Брюса - зиму 1306-1307 років, коли він ховався в горах та лісах від англійських солдат. В цей час він зустрів селянську родину, яка дала йому притулок та допомогу. Завдяки їхній підтримці та власному мужності Роберт Брюс зміг відновити свої сили та продовжити боротьбу.

Фільм “Роберт - король Шотландії” - це захоплюючий фільм про одного з найвидатніших шотландських монархів та національних героїв. У головній ролі - Енгус Макфадьен, який також знявся у фільмі “Храбре серце” про Вільяма Уоллеса. Фільм був знятий за сценарієм та режисурою Ричарда Грея. Фільм отримав декілька нагород на міжнародних кінофестивалях.