UAKinogo.com

Останній король Шотландії (2006) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Останній король Шотландії (2006)

Останній король Шотландії (2006)

Дивитися онлайн Останній король Шотландії фільм

Дивитися онлайн «Останній король Шотландії» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (188 319 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Останній король Шотландії (2006)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

The Last King Of Scotland / Останній король Шотландії (2006) - це фільм про драматичну подію в історії Африки. Головний герой - Ніколас Гарріган, молодий шотландський лікар, який приїжджає до Уганди в пошуках пригод та нового досвіду. Випадково він знайомиться з новим лідером країни - Іді Аміном, харизматичним та амбітним полковником, який обіцяє реформи та демократію.

Ніколас зачарований Аміном та стає його особистим лікарем та другом. Він отримує доступ до розкішного життя та впливу, але також стає свідком жорстокості та беззаконня, які панують в Уганді під правлінням диктатора. Незабаром він усвідомлює, що опинився в смертельній пастці, з якої неможливо вирватися.

Фільм The Last King Of Scotland / Останній король Шотландії (2006) - це захоплююча та шокуюча історія про те, як одна людина може змінити долю народу. Це фільм про те, як легко можна загубити свою совість та мораль у світі корупції та насильства. Це фільм про те, як важко зберегти свою людяність у найскладніших обставинах.