UAKinogo.com

Мустанг (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мустанг (2019)

Мустанг (2019)

Дивитися онлайн Мустанг фільм

Дивитися онлайн «Мустанг» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (12 956 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мустанг (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про Романа Коулмана, засудженого за насильство до довгого ув’язнення. У в’язниці він отримує шанс прийняти участь у програмі реабілітації, яка полягає у догляді за дикими конями. Роман починає працювати під керівництвом Мандера, колишнього злочинця, який став тренером коней.

Роман обирає собі коня, якого називає Маркус. Кінь дуже агресивний і непокірливий, але Роман впевнений, що може знайти спільну мову з ним. Вони поступово навчаються довіряти один одному і розуміти свої емоції. Роман також намагається відновити зв’язок з дочкою Мартою, яка не хоче мати справи з ним через його минуле.

Фільм є драмою про людину, яка шукає свою свободу і свою сутність. Фільм показує силу любові і дружби між людиною і твариною. Фільм також порушує проблему переповнення в’язниць і несправедливості судової системи. Фільм заснований на реальних подіях і має глибокий сенс.