UAKinogo.com

На південь від раю (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » На південь від раю (2021)

На південь від раю (2021)

Дивитися онлайн На південь від раю фільм

Дивитися онлайн «На південь від раю» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (2 075 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «На південь від раю (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

На південь від раю - це бойовик, який вийшов у 2021 році. Фільм знятий режисером Ахароном Кешалесом за сценарієм Ахарона Кешалеса, Навота Папушадо і Кая Марка. У головних ролях знялися Джейсон Судейкіс, Еванджелін Ліллі, Майк Колтер і Шей Уігем.

Фільм розповідає про Джиммі (Джейсон Судейкіс) - колишнього злочинця, який вирішує почати нове життя зі своєю коханою Енні (Еванджелін Ліллі). Але коли Енні захворює на рак і потребує дорогого лікування, Джиммі змушений повернутися до свого минулого і взяти участь у небезпечному пограбуванні. Але все йде не за планом, і Джиммі опиняється у центрі кривавої вендетти між двома бандами.

Фільм На південь від раю - це фільм про любов, жертву і помсту, про те, на що здатен людина заради свого щастя. Фільм має багато гумору, екшну і насильства, які створюють контраст між романтичною і кримінальною лініями сюжету. Фільм На південь від раю - це фільм для тих, хто любить чорну комедію і тарантиновський стиль.