UAKinogo.com

Класична історія жахів (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Класична історія жахів (2021)

Класична історія жахів (2021)

Дивитися онлайн Класична історія жахів фільм

Дивитися онлайн «Класична історія жахів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (18 819 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Класична історія жахів (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

П’ятьох незнайомців збирає доля у спільній поїздці на південь Італії. Вони подорожують у кемпері, який належить Ельзі, молодій лікарці, яка хоче побачити свого батька. Серед них є Фабріціо, блогер-провокатор, Марк, харизматичний лідер, Софія, симпатична студентка, та Рік, невпевнений у собі музикант.

Все йде добре, поки вони не потрапляють у жахливу аварію на безлюдній дорозі. Вони прокидаються у лісі, де бачать страшний будинок з дерев’яними ідолами та кровавими жертвами. Вони розуміють, що опинилися у пастці та що їх чекає жорстока доля від рук таємничого культу.

A Classic Horror Story / Класична історія жахів - це італійський фільм жахів, який грає з кліше та стереотипами жанру. Фільм є сатирою на сучасне суспільство та медіа. Фільм також має багато посилань на відомі фільми жахів, такі як “Техаська різанина бензопилою”, “Зловісне”, “Список Шиндлера” та інші.