UAKinogo.com

Біла смерть / У пащі океану (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Біла смерть / У пащі океану (2021)

Біла смерть / У пащі океану (2021)

Дивитися онлайн Біла смерть / У пащі океану фільм

Дивитися онлайн «Біла смерть / У пащі океану» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.2 (7 805 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Біла смерть / У пащі океану (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У пащі океану - це фільм, який розповідає про жахливу пригоду п’ятьох друзів, які опиняються на милості великої білої акули. Вони вирішують провести відпустку на безлюдному кораловому острові, де можна насолодитися красою природи і спокоєм. Але їхній гідролітак потрапляє в аварію і затоплюється в океані. Лише за допомогою рятувальної шлюпки вони можуть добратися до берега. Але на їхньому шляху стоїть голодна акула, яка не дасть їм спокою.

Фільм У пащі океану знятий за мотивами реальних подій, які сталися в 1983 році з трьома членами експедиції по дослідженню коралових рифів у Тихому океані. Вони також зазнали аварії на гідролітаку і провели 17 днів на шлюпці, переслідувані акулою. Їхню історію опублікував журнал Reader’s Digest під назвою «Життя в пащі акули». Фільм також нагадує класичний трилер Стівена Спілберга «Щелепи» (1975), який також базувався на реальних фактах.

Фільм У пащі океану поставив австралійський режисер Мартин Вілсон, який дебютував у повнометражному кіно. В головних ролях знялися Кетрин МакНамара, Аарон Джейкобсен, Кими Цукакос і Тейт Еллертон. Фільм має захоплюючий сюжет, який тримає глядача в напрузі до самого кінця. Фільм також вражає своїми красивими локаціями і реалістичними спецефектами. У пащі океану - це фільм для любителів жахливих історій про акул і боротьби за виживання.