UAKinogo.com

Стілвотер (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Стілвотер (2021)

Стілвотер (2021)

Дивитися онлайн Стілвотер фільм

Дивитися онлайн «Стілвотер» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (43 920 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Стілвотер (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Стілвотер. Це напружений та емоційний кримінальний трилер, який розповідає про Біла Бейкера, американського робітника нафтових бурових установок, який відправляється до Франції, щоб відвідати свою доньку Еллісон. Вона втратила свою віру в справедливість і сидить у в'язниці за звинуваченням у вбивстві свого друга. Біл розуміє, що її неправосудне засудження може зіпсувати її життя, і він вирішує прийняти справу у свої руки, щоб відновити її репутацію та повернути їй свободу.

Він зустрічає талановитого адвоката Віржині, яка допомагає йому розібратися у справі та відкриває нові факти, які свідчать на користь Еллісон. Відтепер їх спільна мета - знайти докази невинності та змусити владу переглянути рішення суду. Однак, їхній шлях буде переповнений труднощами, перешкодами та небезпеками, а протистояння з корумпованою системою віднімає в них не тільки сили, але й надію на справедливість.

"Стілвотер" - це глибокий та зворушливий фільм про любов до своєї дитини, віру в справедливість та боротьбу за правду. Він демонструє, якими важкими можуть бути рішення та наскільки важливо боротися за свої переконання навіть у найтяжчі часи.