UAKinogo.com

Море спокуси (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Море спокуси (2019)

Море спокуси (2019)

Дивитися онлайн Море спокуси фільм

Дивитися онлайн «Море спокуси» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (41 872 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Море спокуси (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Море спокуси-драматичний трилер про життя рибалки Бейкера Ділла, який живе на острові Плімут, віддаленому від цивілізації. Він живе у своєму власному світі, де проблеми зникають під час риболовлі, але все змінюється, коли з'являється його колишня дружина Карен, яка пропонує йому мільйон доларів за вбивство її нового чоловіка. Це спокуслива пропозиція, яка змушує Бейкера почати задумуватись про своє минуле та майбутнє.

Він є дуже напруженим фільмом з несподіваними поворотами подій, який залишає зрителів на краю своїх місць. Головні герої - це складні та цікаві персонажі з дивовижними життєвими історіями, які змушують нас переосмислити наше ставлення до них. Фільм має потужну акторську гру Меттью МакКонахі та Енн Гетевей, які переконливо виконують свої ролі.

Для тих, хто любить трилери з несподіваними сюжетними поворотами, "Море спокуси" - це чудовий фільм. Він пропонує захоплюючу історію про людські взаємини, довіру, бажання та віру, а також показує наскільки непередбачуваним може бути життя. Це дуже роздумлива картина, яка залишить глядачів з глибокими почуттями і роздумами про життя та моральні цінності.