UAKinogo.com

Капітан Марвел (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Капітан Марвел (2019)

Капітан Марвел (2019)

Дивитися онлайн Капітан Марвел фільм

Дивитися онлайн «Капітан Марвел» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (559 402 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Капітан Марвел (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Капітан Марвел. Це фантастичний екшн, який розповідає історію Верс, агента розвідки, який знайомиться з доктором Лоуеллом, коли він їй допомагає згадати її минуле. Згодом, вона дізнається про свої надприродні здібності та виявляється втягнутою в боротьбу між своєю родиною зіркової імперії та земними супергероями.

Вона шукає свої корені на планеті, яка пов'язана з її минулим, де зустрічає свою родину та дізнається правду про своє походження. Верс мусить зіткнутися з Крі, своїм колишнім наставником, щоб зберегти своїх друзів та землю від небезпеки, яка загрожує всьому світу.

Це фільм про сильну жінку, яка підкорює всі перешкоди та показує, що дівчата теж можуть бути героями. Верс виявляється не тільки міцною та дуже витривалою, але й дуже розумною та винахідливою. Вона стає прикладом для інших жінок, щоб бути сильними та незалежними, незалежно від того, що їм кажуть або в чому їх обмежують.

Крім того, це фільм про справжню дружбу та взаємодію між людьми. Верс має надійних друзів, які підтримують її в найважливіші моменти та допомагають їй підкорювати всі перешкоди. Вона також знаходить сильних союзників серед землян, які допомагають їй боротися з злом та зберегти світ від небезпеки.