UAKinogo.com

Капітан Америка (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Капітан Америка (1990)

Капітан Америка (1990)

Дивитися онлайн Капітан Америка фільм

Дивитися онлайн «Капітан Америка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.2 (14 236 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Капітан Америка (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Капітан Америка” є екранізацією однойменного коміксу про супергероя. Головний герой - Стів Роджерс - худорлявий і слабкий хлопець, який мріє служити у війську під час Другої світової війни. Він стає учасником експерименту, який перетворює його на суперсолдата з надлюдською силою і витривалістю.

Стів отримує костюм і щит з американським прапором і стає Капітаном Америкою - символом боротьби проти нацизму. Він вступає в сутичку з Руджером Крассом - зловмисником, який має обличчя черепа і очолює організацію “Гідра”. Красс планує використати ракету з нейтронною бомбою, щоб знищити США.

Фільм режисерував Альберт П’юн, який мав низький бюджет і обмежений час на зйомки. У головній ролі знявся Метт Селінджер, який не був відомим актором. Фільм не вийшов у широкий прокат і отримав негативні відгуки від критиків і фанатів коміксу.