UAKinogo.com

Потяг до Юми (1957) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Потяг до Юми (1957)

Потяг до Юми (1957)

Дивитися онлайн Потяг до Юми фільм

Дивитися онлайн «Потяг до Юми» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (20 475 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Потяг до Юми (1957)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Потяг до Юми - це вестерн, який вийшов у 1957 році. Фільм знятий режисером Делмером Дейвсом за сценарієм Галстеда Веллса на основі оповідання Елмора Леонарда. У головних ролях знялися Гленн Форд і Ван Гефлін. Фільм був знятий у чорно-білому форматі, але з використанням червоних фільтрів для створення контрасту між сухою і жаркою пустелею.

Фільм розповідає про Дена Еванса (Ван Гефлін) - бідного фермера, який страждає від посухи і не може прогодувати свою сім’ю. Він погоджується доставити затриманого злочинця Бена Уейда (Гленн Форд) до найближчого міста з залізничною станцією, де його повинні відправити потягом до Юми на суд. Але Уейд не такий простий в’язень - він харизматичний і хитрий лідер банди, яка готова на все, щоб визволити свого боса.

Фільм Потяг до Юми - це фільм про напружену психологічну дуель між двома чоловіками, які представляють різні світогляди і цінності. Фільм має багато драматизму, суспенсу і акції, які тримають глядача в напрузі до самого кінця. Фільм Потяг до Юми - це фільм для тих, хто любить класичний вестерн з глибоким змістом.