UAKinogo.com

Міст через річку Квай (1957) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Міст через річку Квай (1957)

Міст через річку Квай (1957)

Дивитися онлайн Міст через річку Квай фільм

Дивитися онлайн «Міст через річку Квай» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (221 449 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Міст через річку Квай (1957)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Шедевр від режисера Девіда Ліна "Міст через річку Квай" занурює глядача в густі джунглі Бірми у часи Другої світової війни. Через ці розмаїті сцени природи проходить історія британських військовополонених, яким під керівництвом несхитного полковника Ніколсона, зіграного незабутньо Алеком Гіннессом, доручено звести колосальний міст.

Характеристика полковника Ніколсона стає каменем спотикання. Сперечаючись з японським командуванням табору, він ставить питання про збереження військового честі, водночас допомагаючи ворогу. Чим більше проект моста розвивається, тим більше дедалі посилюється його гордість й відданість своєму долю, що стає двозначним.

Пригодницький сюжет стає канвою для роздумів про військовий кодекс, мораль, відповідальність та долю великої людини. Фільм завершується незабутнім фіналом, в якому всі персонажі змушені зіткнутися з наслідками своїх дій. "Міст через річку Квай" - справжній кінематографічний шедевр, в якому увагу привертає невелика деталь, що впливає на загальний рух історії.