UAKinogo.com

Свідок обвинувачення (1957) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Свідок обвинувачення (1957)

Свідок обвинувачення (1957)

Дивитися онлайн Свідок обвинувачення фільм

Дивитися онлайн «Свідок обвинувачення» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.4 (125 952 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Свідок обвинувачення (1957)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Свідок обвинувачення - це захоплюючий детективний фільм 1957 року режисера Біллі Вайлдера, заснований на оповіданні Агати Крісті 1925 року. Фільм розповідає про складний судовий процес над Леонардом Воулом, якого звинувачують у вбивстві багатої вдови Емілі Френч. Його єдиним захисником є сер Вілфрид Рабатс, хворий адвокат, який ризикує своїм здоров’ям, щоб довести невинність свого клієнта.

Фільм має багато несподіваних поворотів сюжету і шокуюче закінчення, яке тримає глядача в напрузі до останньої хвилини. У головних ролях знялися Тайрон Павер, Марлен Дітріх і Чарльз Лотон, які показали високий клас акторської майстерності. Фільм отримав шість номінацій на премію “Оскар” і перемогу на премії “Золотий глобус” за найкращу жіночу роль другого плану (Ельза Ланчестер).

“Свідок обвинувачення” - це один з найкращих фільмів у жанрі судового драми, який не втрачає своєї актуальності і цікавості через багато років після свого виходу. Фільм є класикою голлівудського кіно і займає 64-е місце у списку 250 кращих фільмів за версією IMDb.