UAKinogo.com

12 розгніваних чоловіків (1957) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 12 розгніваних чоловіків (1957)

12 розгніваних чоловіків (1957)

Дивитися онлайн 12 розгніваних чоловіків фільм

Дивитися онлайн «12 розгніваних чоловіків» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 9.0 (787 598 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «12 розгніваних чоловіків (1957)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

12 розгніваних чоловіків - це захоплююча юридична драма 1957 року режисера Сідні Люмета, заснована на однойменній п’єсі Реджинальда Роуза. Фільм розповідає про 12 присяжних заседателів, які повинні вирішити, чи винен 18-річний хлопець у вбивстві свого батька. Якщо вони визнають його винним, то його очікує смертна кара. Справа здається простою і очевидною, але один з присяжних не погоджується з більшістю і ставить під сумнів докази та свідчення.

Фільм має багато психологічної напруги і драматизму, які створюються за допомогою динамічного діалогу та майстерного акторського гри. У головних ролях знялися Генрі Фонда, Лі Джей Кобб, Мартін Болсам та інші видатні актори. Фільм отримав три номінації на премію “Оскар” і перемогу на Берлінському кінофестивалі.

“12 розгніваних чоловіків” - це один з найкращих фільмів у жанрі судової драми, який не втрачає своєї актуальності і цікавості через багато років після свого виходу. Фільм є класикою голлівудського кіно і займає 5-е місце у списку 250 найкращих фільмів за версією IMDb.