UAKinogo.com

Ми можемо бути героями (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ми можемо бути героями (2020)

Ми можемо бути героями (2020)

Дивитися онлайн Ми можемо бути героями фільм

Дивитися онлайн «Ми можемо бути героями» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (15 181 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ми можемо бути героями (2020)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Ми можемо бути героями» (2020) розповідає про групу дітей, які повинні врятувати світ, коли їхні батьки-супергерої стають заручниками прибульців. Фільм є продовженням франшизи «Діти шпигунів» і «Пригоди Шаркбоя й Лави», які також зняв Роберт Родрігес. Фільм вийшов на платформі Netflix 25 грудня 2020 року.

Фільм знятий за сценарієм і режисурою Роберта Родрігеса, відомого за фильмами «Отруйна плющка», «Грайндхаус», «Аліта: Бойовий ангел». У головних ролях знялися Яя Ґосслін, Педро Паскаль, Пріянка Чопра Джонас, Крістіан Слейтер, Бойд Голбрук та інші. Родрігес заявив, що хотiв створити фильм для всього сiм’ї, який б нагадав дитяче кiно 80-х рокiв.

Фiльм отримав змiшаний вiдгук критикiв i глядачiв. Деяким сподобалася динамiчна та кольорова тема фiльму, гра акторiв i сюжетнi повороти. Iншим здавалася надто дитячою та наївною презентацiя фiльму, слабкими спецефектами i низькою якiстю сценарiю. Родрiгес зазначив, що фильм мав на метi розважити i надихнути молоде поколiння на подвиги.