UAKinogo.com

Посібник няні з полювання на монстрів (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Посібник няні з полювання на монстрів (2020)

Посібник няні з полювання на монстрів (2020)

Дивитися онлайн Посібник няні з полювання на монстрів фільм

Дивитися онлайн «Посібник няні з полювання на монстрів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (4 350 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Посібник няні з полювання на монстрів (2020)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Посібник няні з полювання на монстрів" (2020) - захоплююча історія про дівчинку Келлі Фергюсон, яка опиняється в світі пригод та магії, коли з'ясовує, що монстри дійсно існують. Вона стає нянею на ніч, але незабаром розуміє, що її нова робота зовсім не те, чим здається на перший погляд. Вона зустрічається з таємничою організацією нянь, які захищають світ від злісних монстрів, які викрадають дітей.

Келлі розуміє, що від неї залежить врятувати дитину, за якою вона доглядала, від темних сил. Вона об'єднується з іншими нянями-монстроубивцями, і разом вони змушені використовувати свої знання, здібності та кмітливість для перемоги над злою. Він підкреслює важливість дружби, вірності та мужності в боротьбі з найбільшими страхами.

Фільм "Посібник няні з полювання на монстрів" - це захоплююча, весела і незабутня пригода для всієї родини. З його яскравими героями, ефектними спецефектами та унікальним сюжетом, він залишається в пам'яті як чудове кіно для незабутнього спільного перегляду. Він пропонує захоплюючу подорож у світ фантазій і магії.