UAKinogo.com

Полювання на Санту (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Полювання на Санту (2020)

Полювання на Санту (2020)

Дивитися онлайн Полювання на Санту фільм

Дивитися онлайн «Полювання на Санту» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (26 980 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Полювання на Санту (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Санта-Клаус (Мел Гибсон) - не звичайний добрий дідусь, а суворий і втомлений від своєї роботи воїн. Він живе у віддаленому ранчо разом зі своєю дружиною (Маріанна Жан-Батист) і армією ельфів, які виготовляють подарунки для дітей. Але Санта не задоволений сучасним світом, де багато хто перестав вірити в чудеса і добро.

Одного разу Санта отримує замовлення від Біллі (Ченс Херстфилд) - багатого і злого хлопчика, який ображається на Санту за те, що той поклав йому у чоботи шматок вугілля. Біллі вирішує помститися і наймає професійного кілера (Уолтон Гоггинс), який має особисту ненависть до Санти. Тепер Санті доведеться захищати своє життя і свою місію від небезпечного супротивника.

«Полювання на Санту» - це оригінальний і чорний фантастичний бойовик про те, що сталося б з Різдвяним символом у сучасному світі. Режисери Ешом Нелмс і Іен Нелмс створили фільм, який поєднує елементи комедії, трилера і драми. У головних ролях - Мел Гибсон, Уолтон Гоггинс і Маріанна Жан-Батист.