UAKinogo.com

Тото жартівник (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тото жартівник (2020)

Тото жартівник (2020)

Дивитися онлайн Тото жартівник фільм

Дивитися онлайн «Тото жартівник» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.8 (137 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тото жартівник (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Тото жартівник / Les blagues de Toto (2020) - це комедія про хлопчика, який любить робити жарти і пустощі. Гійом де Тонкедек у ролі Тото, який завжди потрапляє у неприємні ситуації через свою винахідливість і гумор. Він не може пройти повз жодної можливості засміяти своїх друзів і насмішити своїх вчителів. Він - король школи і герой для своїх однокласників.

Тото жартівник / Les blagues de Toto (2020) - це фільм про те, як важливо мати смак до життя. Тото не засмучується нічим і ніким. Він завжди знаходить привід для радості і сміху. Він не бере все на серйоз і не боїться висловлювати свою думку. Він - оптиміст і ентузіаст, який не дає нудьгувати нікому.

Тото жартівник / Les blagues de Toto (2020) - це фільм про те, як складно бути жартівником. Тото часто потрапляє у проблеми через свої жарти і пустощі. Він мусить виправдовуватися перед своїми батьками, директором школи і навіть поліцією. Він ризикує залишитися без друзів, без оцінок і без майбутнього. Він мусить знайти баланс між гумором і серйозністю, щоб не втратити все, що має.