UAKinogo.com

Голос кохання (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Голос кохання (2020)

Голос кохання (2020)

Дивитися онлайн Голос кохання фільм

Дивитися онлайн «Голос кохання» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (2 741 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Голос кохання (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Aline / Голос кохання (2020) - це біографічна драма про життя та кар’єру знаменитої канадської співачки Аліни Діон. Фільм розповідає про її дитинство в бідній сім’ї, про її перші кроки на музичній сцені, про її романтичну та творчу співпрацю з продюсером Гі Джоном Анжелілом, про її світовий успіх та особисті випробування.

Фільм не є точною реконструкцією реальних подій, а скорше вільною інтерпретацією життя Аліни Діон. Режисер та сценарист фільму Валері Лемерсьєр також виконала головну роль у фільмі, перевтілившись у Аліну Дион. Вона сама спродюсувала фільм та спробувала передати дух та емоції своєї героїні.

Фільм Aline / Голос кохання (2020) - це захоплююча та зворушлива історія про жінку, яка прагнула здійснити свою мрію та стати однією з найвидатніших співачок у світовій історії. Фільм показує не тільки її славу та багатство, але й її любов, страждання, сумніви та втрати. Фільм є вшануванням таланту та особистості Аліни Дион.